OBS!!!

Tusen takk for besøket ditt på kadoa.net. For å unngå eventuelle missforståelser i forbindelse med "bruk" av internetsidene som presenteres under http://www.kadoa.net, vil vi gjerne gjøre oppmerksom på følgende punkter:

  • Dette er private internetsider. Vi forfølger ingen økonomiske motiver med driften av kadoa.net.
  • Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader du har ved å bruke hjemmesidene våre, dersom disse ikke påføres med overlegg fra vår side.
  • Vi overtar ingen ansvar for innhold på internettsider som det blir linket til gjennom våre sider. Ansvaret ligger kun hos de som driver dem.
  • Vi forbeholder oss retten til å redigere eller slette innslag i gjesteboken, dersom disse blir brukt til å propagere meninger som andre kan synes er frastøtende. Kritikk til oss vil selvfølgelig ikke bli berørt.
  • Etterhvert vil det bli lagt mye bilder ut på sidene våre. Vær oppmerksom på at alle rettighetene til disse bildene ligger hos familie Andersen. Dersom vi med tillatelse benytter bilder fra andre kilder, vil vi henvise til det og til eventuell copyright. Du har ikke lov å bruke bildene og/eller tekstene du finner under kadoa.net i hvilken som helst anledning, dersom du ikke har fått tillatelse på forhånd.
  • Vær oppmerksom på at hele familien vår har bredbånd. Derfor vil vi aldri komprimere innhold så mye at kvaliteten blir dårlig. Dette kan føre til at enkelte sider lades i lang tid dersom du besøker oss med analog eller isdn modem. For å redusere ladetidene har vi valgt å bruke en server som komprimerer sidene våre før de forlater den i din retning. Dette fører ikke til kvalitetstap og alle nyere browser-versjoner støtter denne teknologien.
  • Sidene våre er optimert for Microsoft Internet Explorer versjon 5 og høyere.
  • Du har kun lov å bruke sidene våre dersom du godtar disse betingelsene.

Til slutt vil vi gjerne få sagt at sidene våre stadig blir utbygd, fornyet og forbedret. Derfor kan det hende at enkelte sider ikke er ferdige eller ikke lar seg vise i det hele tatt. Vi ber om forståelse for dette. Ingen i familien vår har profesjonell bakgrunn innenfor html, web-design eller andre ting som hjelper når man vil lage internetsider. Vi håper derfor at du tilgir oss for alle feil du måtte finne hos oss, og vi blir kjempeglade hvis du tipser oss om disse, slik at vi får fikset dem.